[صفحه اصلی ]
::
بسیج از منظر بزرگان

AWT IMAGE

بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته‌های رفیع آن اذان شهادت و رشادت سرداده‌اند.

سال 1394 در بیان رهبری

..
:: برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور فرمانده لشکر 27 محمد رسول الله ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۷ |

برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور فرمانده لشکر 27 محمد رسول الله در دانشگاه علم و صنعت ایران

AWT IMAGE

دانشگاهیان علم و صنعت ایران در مراسم ویژه ای که بعد از ظهر امروز، سوم مهرماه با حضور فرمانده لشکر 27 محمد رسول الله 1395در دانشگاه برگزار شد، یاد و خاطره رشادت ها و جانفشانی های غیور مردان هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.

در ابتدای این مراسم که پس از اقامه نماز ظهر و عصر و با حضور اقشار دانشگاهی در مقبره الشهدای  برگزار شد، دسته مارش نظامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت هفته دفاع مقدس قطعاتی خاطره انگیز و حماسی اجرا کرد و سپس سردار حسین اسداللهی (فرمانده  لشکر 27 محمد رسول الله) سخنرانی کرد.

سردار اسداللهی ضمن بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس تاکید کرد: هفته دفاع مقدس و اینگونه مناسبت ‌ها فرصتی است تا تاریخ را مرور کنیم و نام شهدا تکرار شود و با اشاره به حضور مدافعان حرم در سوریه و شهدای مدافع حرم افزود: امروز دفاع مقدس دوباره در حال تکرار شدن است و امروز هم پس از گذشت سه دهه، همچنان نام احمد متوسلیان  را می شنویم.

فرمانده لشکر 27 محمد رسول الله(ص) در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه اگر می خواهیم امانتدار شهدا باشیم، باید جای خودمان را پیدا کنیم؛ تصریح کرد: ما هم باید برای تمام کردن خاکریزهای ناتمام، شهید بدهیم و زحمت بکشیم. چیزی که شهدا از ما خواسته اند این بود که ادامه دهنده راه امام باشیم. ملتی سربلند است که ولایتمدار باشد و شهدای ما ثابت کردند که ولایتمدار هستند.

سردار اسداللهی یادآور شد: بدانید اگر خواهان عزت و افتخار هستیم، دستانی که امام به آن بوسه زده، راه را برای ما باز می کند و می توانیم با همین دستان جهاد کبیر را انجام دهیم.

در پایان این مراسم، آیت الله حمیدی هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت و برای پیروزی جبهه حق در مقابل باطل و علودرجات شهیدان راه حق دعا کرد.

آلبوم تصاویر این مراسم

دفعات مشاهده: 266 بار   |   دفعات چاپ: 42 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.165 seconds with 953 queries by yektaweb 3314