صفحه اصلی::
::
بسیج از منظر بزرگان

AWT IMAGE

بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته‌های رفیع آن اذان شهادت و رشادت سرداده‌اند.

سال 1394 در بیان رهبری

..
:: پایان کار نمایشگاه کتاب بمناسبت هفته دفاع مقدس در دانشگاه علم وصنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۷ |

پایان کار نمایشگاه کتاب بمناسبت هفته دفاع مقدس در دانشگاه علم وصنعت ایران

AWT IMAGE

نمایشگاه فرهنگی کتاب ، که بمناسبت هفته دفاع مقدس در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شده بود ، به کار خود پایان داد.

در هفته دفاع مقدس نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی با مضامین جنگ تحمیلی و با همکاری بسیج کارکنان دانشگاه علم و صنعت ایران و دفتر فرهنگی دانشکده شیمی و دفتر روایات فتح برپا شد.

این نمایشگاه که مورد استقبال بسیار قابل بود و زیادی نسبت به سالهای گذشته قرار گرفت. در پایان هفته دفاع مقدس بکار خود پایان داد.

محصولات فرهنگی ارائه شده عمدتا از دفتر روایات فتح تهیه شد که شامل کتاب و لوح فشرده بودند.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 691 بار   |   دفعات چاپ: 90 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.175 seconds with 984 queries by yektaweb 3504