صفحه اصلی::
::
بسیج از منظر بزرگان

AWT IMAGE

بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته‌های رفیع آن اذان شهادت و رشادت سرداده‌اند.

سال 1394 در بیان رهبری

AWT IMAGE

..
:: اطلاعیه تمدید کارتهای بسیج خواهران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ |
بدینوسیله به اطلاع تمامی اعضا محترمه بسیج خواهران میرساند درصورتیکه تمایل به تمدید اعتبار کارت های خود دارند در ساعات اداری و با هماهنگی قبلی شخصا به دانشکده صنایع ، سرکار خانم شریفی مراجعه نمایند.
خواهشمند است قبل از حضور حتما با تلفن 73225095 تماس گرفته و هماهنگیهای لازم را بعمل آورید.
دفعات مشاهده: 1937 بار   |   دفعات چاپ: 346 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3991